ارزیابی اثرات پربیوتیک و پروبیوتیک بر ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی

ارزیابی اثرات پربیوتیک و پروبیوتیک بر ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی ارزیابی اثرات پربیوتیک و پروبیوتیک بر ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی

دسته : -پژوهش ها

فرمت فایل : word

حجم فایل : 250 KB

تعداد صفحات : 19

بازدیدها : 464

برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری

مبلغ : 10000 تومان

خرید این فایل

دانلود پروپوزال و روش تحقیق پایان نامه کارشناسی ارشد ارزیابی اثرات پربیوتیک و پروبیوتیک بر ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی

ارزیابی اثرات پربیوتیک و پروبیوتیک بر ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی

دانلود پروپوزال و روش تحقیق پایان نامه کارشناسی ارشد

در 19 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

اطلاعات مربوط به پایان‏نامه:

 

الف- عنوان تحقیق

1- عنوان به زبان فارسی:

اثر پربیوتیک و پروبیوتیک ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی

2-  عنوان به زبان انگلیسی/(آلمانی، فرانسه، عربی):

The effect of prebiotic and  probiotic on small intestinal morphology of broilerchicks

 

ج- بیان مسأله اساسی تحقیق به طور كلی (شامل تشریح مسأله و معرفی آن، بیان جنبه‏های مجهول و مبهم، بیان متغیرهای مربوطه و منظور از تحقیق به صورت مستند) :

پیشرفت های اخیر در تغذیه طیور و روش های خوراک دهی آن ها، بسیار چشمگیر بوده است. یکی از این دستاوردها افزایش استفاده از مواد افزودنی در جیره های غذایی طیور است. مواد افزودنی به خوراک نه فقط محرک رشد و بهبود دهنده بازده خوراک می باشند، بلکه سلامتی طیور نیز به واسطه این مواد بهبود می یابد. افزودنی های غذایی را اگر به صورت مناسبی به کار روند اثرات مثبتی در بهره گیری از مواد خوراکی دارند. از جمله این مواد پروبیوتیک و پربیوتیک هستند. دلایل زیادی در تایید تاثیرگذاری این مواد افزودنی در دست بوده اما به دلیل ماهیت فیزیولوژیکی دینامیک روده، اغلب نشان دادن این اثرات در عمل بسیار دشوار است (نویدشاد و جعفری صیادی، 1386).

عبارت پروبیوتیک برای توصیف افزودنی های زنده میکروبی موجود در خوراک استفاده می شود که می تواند با ایجاد یک تعادل درجمعیت فلورمیکروبی وره و پیشگیری از عفونت های های گوارشی، اثر مبتنی روی عملکرد حیوان و افزایش ضریب رشد دام و طیور داشته باشد (افشار مازندران و رجب، 1381، پترسون و همکاران، 2003). پربیوتیک ها بعنوان ترکیبات غذایی غیر قابل هضم تعریف می شوند که از طریق تحریک رشد یا فعالیت گونه های باکتریایی مفید موجود در روده برای میزبان موثر هستند و به همین دلیل برای سللامتی میزبان نیز مفیدند. مشخص شد که پربیوتیک ها به رشد باکتری های مفید از قبیل لاکتوباسیل ها کمک می کنند، ولی رشد مفید باکتری ها را مهار می کنند. بعضی تغییرات مثبت در مورفولوژی روده پرندگان توسط پربیوتیک ها به اثبات رسیده است (وای دندران چی چی و همکارانف 2006؛ اگزو و همکاران، 2003).

 

 

 

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید