دسته : کشاورزی و زراعت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 48 KB
تعداد صفحات : 32
بازدیدها : 205
برچسبها : دانلود تحقیق پیشینه تحقیق
مبلغ : 2000 تومان
خرید این فایلعلم مطالعه و شناسایی قارچها را قارچ شناسی یا Mycology می نامند. پایه گذار علم قارچ شناسی، میشلی Micheli است. قارچ ها موجوداتی یوکاریوت می باشند که در سلسله ای مجزا به نام Fungi قرار داشته و مهمترین عوامل بیماریزا در گیاهان میباشند. سابقاً قارچها در سلسله گیاهان مورد مطالعه قرار می گرفتند، ولی مطالعات اخیر آنها را به جانوران نزدیکتر میداند. این موجودات معمولاً میکروسکوپی بوده و بیشتر آنها ساپروفیت (گندروی) می باشند و روی مواد مرده به سربرده و آنها را مورد تجزیه قرار میدهند. از000، 100 گونه شناخته شده قارچی، بیش از 8000 گونه قارچ در گیاهان تولید بیماری میکند. هر یک از گونه های قارچی ممکن است به یک یا چند گونه گیاهی حمله کند. قارچها ممکن است انگل اجباری (زنده خوار = Biotroph) و یا انگل اختیاری باشند.
...
زیر رده Teliomycetidae
این زیر رده قارچ های مهمی از لحاظ بیماریزایی در گیاه را در خود دارد که مهم ترین آنها بیماری های مخرب موسوه به زنگ ها و سیاهک ها می باشند. این زیر رده به دو راسته مهم تقسیم بندی می شود:
1 – راسته Uredinales
قارچ های این راسته عوامل بوجود آورنده بیماری هایی موسوم به زنگ Rust در گیاهان می باشند. این قارچ ها انگل اجباری بوده و قابل پرورش در محیط نمی باشند. زنگ ها، جوش ها Sori در گیاه ایجاد می کنند که به شکل های مختلف دیده می شود. چرخه زندگی زنگ ها پیچیده است و اسپورهایی با خصوصیات مختلف در طول چرخه سلولی تشکیل می دهند. بطور کلی 5 مرحله در طول این چرخه دیده می شود:
مرحله 0 یا مرحله پیکنیدیوم یا اسپرماگونیوم (Spermagonium or pycnidium stage)
مرحله I یا مرحله ائیسیدیوم Aecidium Stage
مرحله II یا مرحله اوریدنیوم Uredinium stage
مرحله III یا مرحله تلیوم Telium stage
مرحله IV یا بازیدیوم Basidium Stage
...